Header: 1
Content: betterway

Een betere manier om klantspecifiek te verkopen

Laat ze niet wachten

Zaken zijn veranderd. Tegenwoordig willen mensen niet meer wachten op uw offerte, prijs of voorstel. Als je niet snel kunt reageren op klantvragen verlies je omzet. Dat is de ware kracht van Qmaze. Uw klanten kunnen zelfstandig uw product samenstellen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zonder vertraging.


Betrouwbare informatie

Alles is complexer geworden, waarschijnlijk ook in uw product. Tegelijkertijd heeft u te kampen met steeds sneller wisselend personeel. Een betrouwbare en consistente offerte maken is daardoor steeds moeilijker. Met Qmaze wordt alle product en prijzenkennis op een betrouwbare en efficiente manier opgeslagen in een product model. Offertes zijn daardoor veel gemakkelijker te maken, maar ook altijd correct. Onmogelijke opties worden automatisch uitgesloten, Verplichte opties worden niet meer vergeten, en altijd met de correct prijs. Dit zorgt voor een kostenreductie, maar zeker ook minder hoofdpijn, zorgen en risico. En het maakt u minder afhankelijk van die ene ervaren medewerker die alle ins en outs van uw product kent.


Verlaag uw kosten en bespaar tijd

Maak uw bedrijfsproces transparanter en eenvoudiger en bespaar daarmee veel tijd en geld. Uw dealer of klant kan zelfstandig een offerte maken, en via Qmaze een bestelling plaatsen. Qmaze maakt op basis van de configuratie een stuklijst, tekeningen die automatisch in uw ERP systeem worden gezet. De afdelingen Engineering en Werkvoorbereiding zijn daardoor veelal niet meer nodig in het orderproces en kunnen zich richten op hun werkelijke taak of op de echte uitzonderingen. Dit bespaart een enorme hoeveelheid tijd en geld.

Footer: 2