Qmaze voor de jachtbouw

Qmaze voor de yachtbouw!

Wat doe je als de verkopen teruglopen? Een nieuwe verkoper in dienst nemen, deelnemen aan een beurs of zijn er wellicht andere mogelijkheden?!

In een markt waar het aantal verkopen terugloopt, word het steeds moeilijker om op te vallen en uniek te zijn. Organisaties binnen de yachtbouw zijn op zoek naar vernieuwing, maar waar vinden ze die? Na jaren, waar het werk als het ware ‘aan kwam lopen’, blijkt de keerzijde van de medaille wel erg zwart. De eens zo sterke Nederlandse concurrentiepositie ten op zichte van yachtbouwers in het buitenland lijkt te verdwijnen. Maar aan de horizon lijkt er een oplossing, waardoor ook uw organisatie zich kan presenteren aan een groot internationaal publiek. Klinkt dit interessant? Laat Qmaze u verrassen met haar realtime 3D product configurator.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online 3D rendering maken het mogelijk dat u, uw dealer of consumenten zelf direct een eigen yacht kunnen configureren via het internet. Iedereen kent deze toepassing natuurlijk al lang vanuit de automotive branche. Maar waarom zou dit niet kunnen worden toegepast in de yachtbouw?

Dit is precies wat er werd gedacht binnen Quadriceps Products B.V. Na jarenlange ervaring op het gebied van configuratoren komen zij met een configurator welke gebaseerd is op de eigen 3D CAD bestanden van uw boten. Door deze modellen via een online configurator door de eindconsument te laten configureren, zijn zij in staat een unieke boot te configureren en heeft u als leverancier direct de beschikking over nieuwe leads en haar klant specifieke wensen. Daarbij maakt het niet uit of de consument zich bevind binnen of buiten Nederland. Mede door de meertaligheid van Qmaze, bent u in staat uw producten wereldwijd aan te bieden.

Qmaze zorgt ervoor dat u in staat bent het verkooptraject te verkorten, de kosten te verlagen en de kans op succes te verhogen.

U zult vast denken: “wat gaat een dergelijke toepassing mij en mijn organisatie kosten”? Ook daar is Qmaze verrassend innovatief. Een complete oplossing is namelijk verkrijgbaar voor een laag maandelijks bedrag. Dus geen immense investering ineen softwarepakket waarvan u de toegevoegde waarde niet kunt inschatten, maar een laag maandbedrag welke u direct leads gaat opleveren!

Zet u dit verhaal eens af tegen het aannemen van een nieuwe verkoper of het bezoeken van een beurs. Ziet u de voordelen?! Quadriceps vertelt u er graag meer over.

Kijk voor meer informatie op www.qmaze.nl of neem direct contact op via contact@quadriceps.nl